Koble direkte til Microsoft Teams, Google Meet eller Webex fra et Zoom Room

Nå kan du enkelt koble et møterom eller klasserom basert på Zoom Rooms inn i Microsoft Teams, Google Meet eller Webex møter. Dette gjør at du ikke lengre trenger å bekymre deg for hvilken plattform møter foregår på. Man trenger bare videresende invitasjonen man har til rommet så oppdager Zoom Rooms automatisk hvilken plattform som benyttes og man blir med i møtet via et enkelt klikk.

Hvordan det fungerer:

Tenk deg at du er “selskap A” som bruker Zoom Meetings og møterom Zoom Rooms eksklusivt for all videokommunikasjon, men du har ukentlige møter med “selskap B” som bruker Google Meet. “Selskap A” mottar en Google Meet-invitasjon. Når invitasjonen er mottatt, videresendes den til Zoom Rooms-kalenderen hvor “Selskap A” ønsker å delta på møtet.

Zoom-rommet vil gjenkjenne at møteinvitasjonen er for Google Meet og vil vise kalenderoppføringen sammen med en “Join”-knapp. Når det er tid for møtet, kan “Selskap A”-brukere gå inn i Zoom-rommet, trykke på Google Meet-knappen på romkontrolleren, og Zoom-rommet vil bli med i Google Meet-møtet.

Brukere kan også manuelt angi møte-ID for å bli med, noe som eliminerer behovet for videresending av kalenderinvitasjoner fra eksterne verter.

Det fungerer på samme måte med et Zoom-møte og brukere på Google Meet-tjenesten i et konferanserom. Google-brukere kan videresende Zoom-invitasjonen de mottar til Google Meet-konferanserommets kalender, gå inn i rommet når de er klare, og bli med på Zoom-møtet med et enkelt trykk på Google Meet-berøringskontrolleren.

Når du først er i Zoom- eller Google Meet-møtet, kan brukere utnytte et kjernesett med videokonferansefunksjoner som trengs for de fleste møter, inkludert video-, lyd- og brukergrensesnittkontroller av høy kvalitet for å dempe lyd eller video. Interopløsningen vil imidlertid ikke støtte alle de opprinnelige funksjonene til Zoom Rooms eller Google Meet-rom.


Interoperabilitet blir mer og mer viktig da bedrifter og skoler bruker ulike plattformer for kommunikasjon og samhandling, og ved å støtte flere plattformer sparer man tid og brukerterskelen blir mindre. Se mer på Zoom sine sider.

Om du er ute etter en løsning som gjør det enkelt å delta i møter på de mest brukte plattformene bør du kontakte oss idag. Fyll ut skjema nedenfor, ring oss eller send oss en epost så tar vi en uforpliktende prat om deres behov.